UKK

Mikä on blogin tarkoitus?

Haluan elää mahdollisimman pitkään ja mahdollisimman terveenä. Esittelen blogissa tieteellisiä artikkeleita, jotka liittyvät aiheeseen. Luen paljon vanhenemiseen liittyviä tutkimuksia, ja blogi on minulle eräänlainen ulkoistettu muisti. Sekundaarisena hyötynä blogista on se, että muutkin voivat tutustua ihmisen biologian kiinnostavaan maailmaan ja alkaa itsekin tutkimaan aihetta.

Mistä olet löytänyt blogissa esittelemäsi artikkelit?

Luen säännöllisen epäsäännöllisesti aika monia tieteellisiä julkaisuja ja aina silloin tällöin vastaan tulee jotain kiinnostavaa.

Saanko tilattua blogistasi RSS-syötteen?

Kyllä. Täältä.

Voinko siteerata blogiasi opinnäytetyössäni?

Blogini ei ole vertaisarvioitu tiedejulkaisu. En tietenkään kiellä blogini siteeraamista, mutta suosittelen lämpimästi, että lue mieluummin alkuperäisjulkaisut ja siteeraa niitä. Älä kuitenkaan plagioi eli kopioi tekstiä suoraan blogista, sillä sillä tavoin teet hallaa omalle tieteelliselle urallesi. Lisäksi en mene takuuseen siitä, että olen ymmärtänyt kaikki lukemani aina 100% oikein. Olisi noloa jäädä kiinni plagioinnista siksi, että on kopioinut jostain internetin blogista omaan työhönsä väärää tietoa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

HTML tags are not allowed.